Prednosti
Vila Mila
apartmana

Privatan bazen


U sklopu Vila Mila Aparmana, za naše goste, se nalazi i privatan bazen za opuštene trenutke i osveženje u letnjim danima.

Zakup cele vile


Zakupite celu vilu za organizovanje vaših nezaboravnih i ekskluzivnih proslava, rođendana, momačkih i devojačkih večeri uz korišćenje privatnog bazena, roštilja i obezbeđenog i osiguranog parkinga....

Privatan parking


U sklopu Vila Mila Aparmana za naše goste se nalazi parking prostor. U pitanju je parking sa 5. parking mesta, ograđen i obezbeđen sigurnosnim kamerama. Možete iskoristiti i mogućnost parkiranja u dvorištu vile, uz samu reku Dunav.

Pored reke Dunav


Prelep pogled sa terasa naših apartmana ili iz prostranog dvorišta naše vile na reku Dunav, bazen i prirodu koja ga okružuje ostaće Vam danima u mislima.

Obilazak tvrđave


SMEDEREVSKU TVRĐAVU, kao upravno, vojno, privredno, kulturno i crkveno sedište srpske Despotovine, podigao je Despot Đurađ Branković, sestrić despota Stefana Lazarevića. Sagrađena je u periodu od 1428-1439 godine

Vila "Zlatni breg"


UDALJENOST 350m. VILA “ZLATNI BREG”, poznatija kao letnjikovac dinastije Obrenović, nalazi se na 4 kilometara od centra grada, u naselju Plavinac (stari put Smederevo-Beograd).Godine 1829.

Vinarija "Janko"


UDALJENOST 150m. Vinarija Janko iz Smedereva je osnovana 2006-te godine. Osvojili su prvo zlato i ujedno trofej za najbolje crveno vino Istočne i Centralne Evrope u kategoriji od preko 15 funti.

Vinarija "Jeremić"


UDALJENOST 200m. Nekada kućno spravljanje vina za potrebe porodice i prijatelja, zamenjeno je modernom vinarijom, koja tradicionalne metode primenjuje u najsavremenijoj opremi i prati uz nova stručna saznanja.

I mnogo
drugog...


Ukoliko Vas intersuje molimo da nas kontaktirate za više informacija


KONTAKT